Despre noi

despre lucimet Ne preocupa ce se intampla cu deseurile tale!

Lucimet Prod SRL este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2003 ce are ca obiect de activitate producerea si comercializarea de containere Abroll, containere Skip,  containere cu podea rabatabila, containere basculabile, precum si alte instrumente prevazute pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor.

Avand o experienta de 16 ani in domeniu va ajutam sa colectati si sa transportati deseurile prin livrarea unor produse,  special construite pentru tipul de gunoi dorit (urban sau industrial) conform normelor europene.

Cu o echipa formata din angajati cu vasta experienta, punem accent pe calitate, promptitudine si seriozitate. Misiunea noastra este aceea de a indeplini cerintele clientilor prin oferirea unor produse de calitate si durabile in conformitate cu standardele si normele europene  la preturi dintre cele mai competitive.

Va asteptam sa deveniti partenerul nostru de afaceri, asigurandu-va de interesul purtat pentru satisfacerea deplina a solicitarilor si nevoilor dumneavoastra.